Jedálny lístok

Objavte autentickú chuť Gruzínska v našom jedálnom lístku. Ponúkame tradičné gruzínske špeciality pripravované podľa originálnych receptov. Od sýtych chinkali a voňavého chačapuri až po bohaté jedlá plné korenín a čerstvých surovín

ZOZNAM ALERGÉNOV

LÁTKY ALEBO VÝROBKY SPÔSOBUJÚCE ALERGIE ALEBO NEZNÁŠANLIVOSŤ
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. 1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda,
  2. cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
  3. a. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
  4. b. maltodextrínov na báze pšenice (1);
  5. c. glukózových sirupov na báze raže;
  6. d. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  7. 2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  8. 3. Vajcia a výrobky z vajec.
  9. 4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
  10. a. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
  11. b. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  12. 5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  13. 6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
  14. a. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
  15. b. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu,
  16. c. prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
  17. d. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
  18. e. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  19. 7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
  20. a. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
  21. b. laktitolu.
  22. 8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia),
  23. kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy
  24. (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia
  25. ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu
  26. poľnohospodárskeho pôvodu.
  27. 9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  28. 10. Horčica a výrobky z horčice.
  29. 11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  30. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa
  31. majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  32. 13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  33. 14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.
  34. 15. Med.
  35. 16. Citrus.

Rezervujte si svoj stôl pohodlne

Rezervujte si svoj stôl pohodlne online alebo
telefonicky na +421 903 117 717

    rezervovať stôl